English   español  

Navegación por Autor rp09363

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 168  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmediteradolescen.pdf.jpg2008A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescentsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrilacient.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos. Una visión desde la investigación científicaMesías, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessacrimalinves.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científicaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessacriespa.pdf.jpg2020Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-feb-2017Acrilamida: novedades sobre una sustancia en el punto de miraMesías, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessacrylamidulcis.pdf.jpg2024Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in cereals, potatoes and chips. Effect of the food matrix and colonic fermentationGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess144_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_FERMENTACIONES.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fractionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessacrylasett.pdf.jpg2021Acrylamide content in common Spanish culinary preparations and exposure from household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Acrylamide formation in roasted chia seedsMesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide in bakery productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Acrylamide in Bakery ProductsMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgjul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo