Showing results 1 to 20 of 130
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 1997 | 12. Cherimoya | Merodio, Carmen ; Plaza, José L. de la  | capítulo de libro |
closedAccess | | Jun-2011 | A cryoprotective and cold-adapted 1,3-β-endoglucanase from cherimoya (Annona cherimola) fruit | Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Merodio, Carmen ; Escribano, M. Isabel | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Accumulation and distribution of potassium and its association with water balance in the skin of Cardinal table grapes during storage | Blanch Rojo, María ; Fernández-Caballero, Carlos ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | artículo |
openAccess | | 15-Oct-1998 | Accumulation of 1,3-B-glucanase and chitinase-like protein by high levels of CO2 in cherimoya fruit stored at chilling temperature | Merodio, Carmen ; Muñoz, M. T.; Escribano, M. Isabel | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2018 | Análisis del metabolismo energético y fermentativo en fresas en la fase inicial de conservación a bajas temperaturas | Blanch Rojo, María ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | póster de congreso |
closedAccess |  | 2008 | Anthocyanin, antioxidant activity and stress-induced gene expression in high CO2-treated table grapes stored at low temperature | Romero, Irene ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Maldonado, Roberto; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | artículo |
closedAccess |  | 2007 | Bases fisiológicas del efecto de altas concentraciones de CO2 en la mejora de la conservación de frutos a bajas temperaturas | Merodio, Carmen | artículo |
openAccess | | 2012 | Biomarcadores de tolerancia a bajas temperaturas activados por altas concentraciones de CO2. | Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Merodio, Carmen ; Escribano, M. Isabel | capítulo de libro |
openAccess | | 1994 | Cambio en los niveles de putrescina asociados con la maduración de chirimoya ( Annona cherimola, Mill.) | Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
openAccess | | 1996 | Cambios en el contenidod e Rubisco y Poligalacturonasa en chirimoya. Efecto del CO2 | Cura, B del; Escribano, M. Isabel ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2008 | Cambios en el estado hídrico de frutos durante el proceso de maduración y conservación a bajas temperaturas. | Fernández-Caballero, Carlos ; Goñi Ramos, Óscar ; Romero, I.; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2004 | Cambios en la actividad quitinasa asociados a la mejora de la conservación frigorífica de chirimoya y uva de mesa | Escribano, M. Isabel ; Goñi Ramos, Óscar ; Maldonado, R.; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
openAccess | | 1993 | Cambios en la población de ARN mensajeros de aguacate en respuesta a las bajas temperaturas de conservación | Zamorano, J. P.; Dopico, Berta; Wilson, I. D.; Lowe, A. L.; Grierson, D.; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2018 | Caracterización postcosecha de la variedad de uva de mesa IT681-30 | Vázquez-Hernández, María ; Romero, Irene ; Blanch Rojo, María ; Tornel, Manuel; Mellado, Carolina; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen ; Sánchez Ballesta, M. Teresa | póster de congreso |
closedAccess |  | 1991 | Changes in protein levels of avocado (Persea americana, MIll.) cv. >Hass> at low temperatures | Zamorano, J. P.; Plaza, José L. de la ; Merodio, Carmen | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2012 | Changes in water status in `Camarose' strawberries associated with storage at low temperature and high CO2. | Blanch Rojo, María ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | artículo |
closedAccess |  | 2007 | Changes in water status of cherimoya fruit during ripening | Goñi Ramos, Óscar ; Muñoz, M. T.; Ruiz-Cabello, Jesús; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Characterisation and functionality of fructo-oligosaccharides affecting water status of strawberry fruit (Fragraria vesca cv. Mara de Bois) during postharvest storage | Blanch Rojo, María ; Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa ; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Characterization of 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase partially purified from cherimoya fruit | Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen ; John, P. | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Characterization of an antifungal and cryoprotective class i chitinase from table grape berries (Vitis vinifera Cv. Cardinal) | Fernández-Caballero, Carlos ; Romero, I.; Goñi Ramos, Óscar ; Escribano, M. Isabel ; Merodio, Carmen ; Sánchez Ballesta, M. Teresa | artículo |