English   español  

Browsing by Author rp09342

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 121  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg199712. CherimoyaMerodio, Carmen  ; Plaza, José L. de la capítulo de libro
closedAccessJun-2011A cryoprotective and cold-adapted 1,3-β-endoglucanase from cherimoya (Annona cherimola) fruitGoñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Accumulation and distribution of potassium and its association with water balance in the skin of Cardinal table grapes during storageBlanch Rojo, María  ; Fernández-Caballero, Carlos ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
openAccess15-Oct-1998Accumulation of 1,3-B-glucanase and chitinase-like protein by high levels of CO2 in cherimoya fruit stored at chilling temperatureMerodio, Carmen  ; Muñoz, M. T.; Escribano, M. Isabel  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Análisis del metabolismo energético y fermentativo en fresas en la fase inicial de conservación a bajas temperaturasBlanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anthocyanin, antioxidant activity and stress-induced gene expression in high CO2-treated table grapes stored at low temperatureRomero, Irene  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Maldonado, Roberto; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Bases fisiológicas del efecto de altas concentraciones de CO2 en la mejora de la conservación de frutos a bajas temperaturasMerodio, Carmen  artículo
openAccess2012Biomarcadores de tolerancia a bajas temperaturas activados por altas concentraciones de CO2.Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  capítulo de libro
openAccess1994Cambio en los niveles de putrescina asociados con la maduración de chirimoya ( Annona cherimola, Mill.)Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccess1996Cambios en el contenidod e Rubisco y Poligalacturonasa en chirimoya. Efecto del CO2Cura, B del; Escribano, M. Isabel  ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Cambios en el estado hídrico de frutos durante el proceso de maduración y conservación a bajas temperaturas.Fernández-Caballero, Carlos ; Goñi Ramos, Óscar ; Romero, I.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Cambios en la actividad quitinasa asociados a la mejora de la conservación frigorífica de chirimoya y uva de mesaEscribano, M. Isabel  ; Goñi Ramos, Óscar ; Maldonado, R.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccess1993Cambios en la población de ARN mensajeros de aguacate en respuesta a las bajas temperaturas de conservaciónZamorano, J. P.; Dopico, Berta; Wilson, I. D.; Lowe, A. L.; Grierson, D.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Caracterización postcosecha de la variedad de uva de mesa IT681-30Vázquez-Hernández, María  ; Romero, Irene  ; Blanch Rojo, María  ; Tornel, Manuel; Mellado, Carolina; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Changes in protein levels of avocado (Persea americana, MIll.) cv. >Hass> at low temperaturesZamorano, J. P.; Plaza, José L. de la ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in water status in `Camarose' strawberries associated with storage at low temperature and high CO2.Blanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in water status of cherimoya fruit during ripeningGoñi Ramos, Óscar ; Muñoz, M. T.; Ruiz-Cabello, Jesús; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Characterisation and functionality of fructo-oligosaccharides affecting water status of strawberry fruit (Fragraria vesca cv. Mara de Bois) during postharvest storageBlanch Rojo, María  ; Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characterization of 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase partially purified from cherimoya fruitEscribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; John, P.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of an antifungal and cryoprotective class i chitinase from table grape berries (Vitis vinifera Cv. Cardinal)Fernández-Caballero, Carlos ; Romero, I.; Goñi Ramos, Óscar ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo