English   español  

Browsing by Author rp08522

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesspurified whey permeate.pdf.jpg2017An efficient process for obtaining prebiotic oligosaccharides derived from lactulose using isomerized and purified whey permeateSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Prodanov, M.  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carbohydrate composition of prebiotic supplemented infant formulaSabater, Carlos ; Prodanov, M.  ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chromatographic characterization of pectins extracted from artichoke by-products using ultrasoundsSabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Development of a HILIC-MS method for the analysis of goat colostrum oligosaccharidesSabater, Carlos ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Carrero-Carralero, Cipriano ; Moreno, F. Javier ; Clemente, Alfonso; Sanz, M. Luz  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elaboration of functional yogurts supplemented with pectin and pectic oligosaccharidesSabater, Carlos ; Delgado, Paloma ; Abad García, Celia; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  póster de congreso
openAccessenzymcelluclas.pdf.jpg2018Enzymatic extraction of pectin from artichoke (Cynara scolymus L.) by-products using Celluclast®1.5LSabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Enzymatic production and characterization of pectic oligosaccharides derived from citrus and apple pectins: A GC-MS study using random forests and association rule learningSabater, Carlos ; Ferreira, Alvaro ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  artículo
openAccessTFGCarbohidratosFórmulasInfantil.pdf.jpg2014Estudio de la fracción de carbohidratos en fórmulas infantilesSabater, Carlos proyecto fin de carrera
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluación del potencial efecto prebiótico de oligosacáridos sintetizados por Propionibacterium acidipropionici LET-120Fara, Agustina; Sabater, Carlos ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Zárate, Gabrielapóster de congreso
openAccessfurosinemarket.pdf.jpg2018Furosine and HMF determination in prebiotic-supplemented infant formula from Spanish marketSabater, Carlos ; Montilla, Antonia  ; Ovejero, Adrián; Prodanov, M.  ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017GC-MS analysis of oligosaccharides derived from hydrolysis of lactitol: A chemometric studySabater, Carlos ; Delgado, Paloma ; Barrios Narváez, Yuri; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
openAccesshydrolysiscitrusapplepectins.pdf.jpg2016GC-MS and HPAEC-PAD characterization of pectic oligosaccharides (POS) derived from hydrolysis of citrus and apple pectinsSabater, Carlos ; Ferreira, Alvaro ; Ruiz Aceituno, Laura  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  presentación
openAccessGC-modelli.pdf.jpg2019GC‐MS characterisation of novel pectic‐oligosaccharides derived from artichoke pectin using machine learning and competitive fragmentation modelling (CFM‐ID)Sabater, Carlos ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  presentación
openAccesscharactefragmentat.pdf.jpg2019GC–MS characterisation of novel artichoke (Cynara scolymus) pectic-oligosaccharides mixtures by the application of machine learning algorithms and competitive fragmentation modellingSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  artículo
openAccessIntestinalinflamma.pdf.jpg2019Intestinal anti-inflammatory effects of artichoke pectin and modified pectin fractions in the dextran sulfate sodium model of mice colitis. Artificial neural network modelling of inflammatory markersSabater, Carlos ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Vezza, Teresa; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Utrilla, Pilar M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Modelling of artichoke pectin extraction using artificial neural networksSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Modelling of prebiotic-supplemented powdered infant formulas quality parameters using machine learningSabater, Carlos ; Montilla, Antonia  ; Ovejero, Adrián; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Obtención de pecto-oligosacáridos (pos) a partir de subproductos de cítricos y manzana mediante la utilización de enzimas comercialesSabater, Carlos ; Ferreira, Alvaro ; Ruiz Aceituno, Laura  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Optimization of pectin extraction from artichoke by-products using Celluclast® 1.5LSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Purification by ion-exchange chromatography of prebiotic oligosaccharides derived from lactose-isomerized whey permeate.Sabater, Carlos ; Prodanov, M.  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  póster de congreso