English   español  

Navegación por Autor rp08489

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 42  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016A protective effect of anthocyanins and xanthophylls on UVB-induced damage in retinal pigment epithelial cellsSilván, José Manuel  ; Reguero, Marina; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
openAccess27-may-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Alkaline fermentation and enzymatic hydrolysis of lentil favors the release of bioactive compounds with protective effects against oxidative stressBautista-Expósito, Sara; Peñas, Elena  ; Silván, José Manuel  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Alternative strategies to use antibiotics or chemical products for controlling Campylobacter in the food chainGañan, M.; Silván, José Manuel  ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antibacterial activity of a grape seed extract and its fractions against Campylobacter spp.Silván, José Manuel  ; Mingo, Elisa ; Hidalgo, María ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Carrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  Artículo
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antimicrobial and biocide resistance in Campylobacter jejuni and Campylobacter coliMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Silván, José Manuel  ; García-Bravo, Angel; Pérez-Boto, DavidComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant properties of soy-based drinks and effects of processingSilván, José Manuel  ; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the Maillard reaction of fructose and lysine by analysis of 2-furoylmethyl-amino acidsCastillo, M. Dolores del  ; Silván, José Manuel  ; Amigo-Benavent, Miryam; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de sojaAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  ; Villamiel, Mar  ; Castillo, M. Dolores del  ; Moreno, F. Javier Póster
embargoedAccesscharacsyndrom.pdf.jpg2018Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndromeRico, Daniel; Martín Diana, Ana Belén; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel  ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena  ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez Villaluenga, Cristina  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Combination of fermentation and enzymatic hydrolysis enhances the release of lentil bioactive compounds with potential protective effects against the metabolic syndromeBautista-Expósito, Sara; Peñas, Elena  ; Silván, José Manuel  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
embargoedAccesscombinaloentil.pdf.jpg2018Combination of pH-controlled fermentation in mild acidic conditions and enzymatic hydrolysis by Savinase to improve metabolic health-promoting properties of lentilBautista-Expósito, Sara; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Dueñas, Montserrat; Silván, José Manuel  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  Artículo
openAccesssojalacteos.pdf.jpg2009Componentes de la soja como ingredientes funcionales en lácteosCastillo, M. Dolores del  ; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-feb-2011Conceptual Study on Maillardized Dietary Fiber in CoffeeSilván, José Manuel  ; Morales, F. J.  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2011Control of the Maillard reaction by ferulic acidSilván, José Manuel  ; Castillo, M. Dolores del  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Dietary gallic acid and anthocyanin cytotoxicity on human fibrosarcoma HT1080 cells. A study on the mode of actionFilipiak, K.; Hidalgo, María ; Silván, José Manuel  ; Fabre, Benjamín; Carbajo, Rodrigo J.; Pineda-Lucena, Antonio; Ramos, Ana; Pascual-Teresa, Beatriz de; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Efectos de la suplementación dietética con antocianos y xantofilas sobre el pigmento macular y la concentración sérica de mujeres postmenopáusicasOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Pascual-Teresa, Sonia de Comunicación de congreso
openAccessnutrients-10-00959-v3.pdf.jpg25-jul-2018Effect of Long-Term Xanthophyll and Anthocyanin Supplementation on Lutein and Zeaxanthin Serum Concentrations and Macular Pigment Optical Density in Postmenopausal WomenOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Sánchez-Prieto, Milagros; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
openAccessthessalonikposter.pdf.jpg2017Effects of a long-term dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls on serum metabolomic profile and macular pigment optical density in postmenopausal womenOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Martínez-Bartolomé, Miguel A. ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Pascual-Teresa, Sonia de Póster