Showing results 1 to 20 of 126
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2011 | A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in rats | Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
openAccess |  | 2019 | Ácidos grasos trans y ácido linoleico conjugado en alimentos: origen y propiedades biológicas | Gómez-Cortés, Pilar ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Juárez, Manuela | artículo |
closedAccess |  | 2010 | Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in rats | Anadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martinez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling time | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performance | Gómez-Cortés, Pilar ; Frutos, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Hervás, Gonzalo | artículo |
openAccess | | 2013 | Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de grasa láctea | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
openAccess | | 2012 | Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa láctea | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2015 | Alternative to decrease cholesterol in sheep milk cheeses | Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
openAccess |  | 2011 | Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oils | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2019 | Application of a linear regression model to study the origin of C17 branched-chain fatty acids in caprine milk fat | Gómez-Cortés, Pilar ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la ; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fat | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2005 | Authenticity assessment of dairy products | Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteos | Fontecha, F. Javier ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V. ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar ; Alonso López, Leocadio ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Juárez, Manuela | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2012 | Bioactive components in sheep milk and products | Fuente, Miguel Ángel de la ; Juárez, Manuela | comunicación de congreso |
openAccess |  | 19-Apr-2013 | Changes in lymphocyte subsets and functions in spleen from mice with high fat diet-induced obesity | Baccan, G. C.; Hernández, Oskarina; Gheorghe, Alina ; Pozo Rubio, Tamara ; Marcos, Ascensión ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess | | Apr-2010 | Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewes | Toral, Pablo G. ; Frutos, Pilar ; Hervás, Gonzalo ; Gómez-Cortés, Pilar ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2005 | Changes in the milk and cheese fat composition of ewes fed commercial supplements containing linseed with special reference to the CLA content and isomer composition | Luna, Pilar ; Fontecha, F. Javier ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
closedAccess |  | 2006 | Chromatographic techniques to determine conjugated linoleic acid isomers | Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
openAccess |  | 2019 | CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat | Renes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José María | artículo |
openAccess |  | 2017 | Classification of human milks based on their trans 18:1 fatty acid profile and effect of maternal diet | Gómez-Cortés, Pilar ; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |