English   español  

Navegación por Autor rp07682

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 165  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessacompreneed.pdf.jpg5-ene-2022A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needsMeléndez-Martínez, Antonio J.; Mandić, Anamarija I.; Bantis, Filippos; Böhm, Volker; Borge, Grethe Iren A.; Brnčić, Mladen; Bysted, Anette; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Dias, Maria da Graça; Elgersma, Anjo; Fikselová, Martina; García-Alonso, Javier; Giuffrida, Daniele; Gonçalves, Vanessa S. S.; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Kljak, Kristina; Lavelli, Vera; Manganaris, George A.; Mapelli-Brahm, Paula; Marounek, Milan; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Periago, María Jesús; Pintea, Adela; Sheehan, Jeremiah J.; Tumbas Šaponjac, Vesna; Valšíková-Frey, Magdaléna; Meulebroek, Lieven Van; O'Brien, Noraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Addressing key features involved in bioactive extractability of vigor prickly pears submitted to high hydrostatic pressurizationGómez-Maqueo, Andrea; Ortega‐Hernández, Érika; Serrano‐Sandoval, Sayra N.; Jacobo‐Velázquez, Daniel A.; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Welti-Chanes, Jorgeartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2005Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant FoodsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess2009An exploratory NMR nutri-metabonomic investigation reveals dimethyl sulfone as a dietary biomarker for onion intakeWinning, Hanne; Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Engelsen, Søren B.artículo
closedAccess12-may-2010An Onion Byproduct Affects Plasma Lipids in Healthy RatsRoldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Dragsted, Lars O.artículo
openAccessanalysisextracts.pdf.jpg2023Analysis of hydrocolloid excipients for controlled delivery of high-value microencapsulated prickly pear extractsFernández-Repetto, Ana; Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Guajardo-Flores, Daniel; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
nutrients-16-00499.pdf.jpg9-feb-2024Anti-Obesity Effect of Different Opuntia stricta var. dillenii’s Prickly Pear Tissues and Industrial By-Product Extracts in 3T3-L1 Mature AdipocytesGómez-López, Iván; Eseberri, Itziar; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Portillo, María P.artículo
openAccessantiobesiconju.pdf.jpg2023Anti-obesity effects of isorhamnetin and isorhamnetin conjugatesGonzález-Arceo, Maitane; Gómez-López, Iván; Carr-Ugarte, Helen; Eseberri, Itziar; González-Montoya, Marcela; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Gómez-Zorita, Saioaartículo
openAccessappconservacprocesa.pdf.jpg2002Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesadosMuñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessappficusindica.pdf.jpg2018Application of high hydrostatic pressure to promote bioactive extractability in prickly pears (Opuntia ficus-Indica L. mill)Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Guajardo-Flores, Daniel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Aprovechamiento sostenible de la cactacea Opuntia spp. para la obtención de alimentos saludables y nutracéuticos. Avances y perspectivas futurasCano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessopuntiaspp.pdf.jpg2023Beneficial effects of Opuntia spp. on liver healthBesné-Eseverri, Irene; Trepiana, Jenifer; Gómez-Zorita, Saioa; Antunes-Ricardo, Marilena; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Portillo, María P.artículo
openAccessbioaccessifood.pdf.jpg2021Bioaccessibility of antioxidants in prickly pear fruits treated with high hydrostatic pressure: an application for healthier foodsGómez-Maqueo, Andrea; Steurer, Dora; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
openAccessbrazilstorage.pdf.jpg2023Brazil Nut (Bertholletia excelsa) Beverage Processed by High-Pressure Homogenization: Changes in Main Components and Antioxidant Capacity during Cold StorageVasquez-Rojas, Wilson Valerio; Martín, Diana CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo